Anne-James Chaton & Andy Moor, at Palau de la Virreina Barcelona, 11-5-2018

HERETICS; Anne-James Chaton, text, voice & Andy Moor, music, guitar, at Palau de la Virreina, Barcelona, 11-5-2018, within Barcelona Poesia.

Heretics és el nou projecte del poeta francès Anne-James Chaton i el guitarrista anglès Andy Moor (The Ex). La veu poderosa i hipnòtica del poeta es combina amb sons i melodies experimentals per configurar una sèrie de retrats de personatges que representen l’heretgia, és a dir, aquella capacitat sempre tan necessària de tenir opinió pròpia i refusar les idees rebudes. Caravaggio, Stanley Kubrick, Bernard Heidseck, José Mujica, el Marquès de Sade o Johnny Rotten, entre d’altres, són presentats a través de versos, música i projeccions visuals.

Poesia, guitarra i improvisació a través de dos artistes que, per separat, tenen una llarga trajectòria de reconeixements: Anne-James Chaton és considerat un dels poetes més destacats de la poesia sonora de França, i Andy Moor és, ni més ni menys, el guitarrista de The Ex. Junts han aconseguit crear el que la crítica ha qualificat com «una esplèndida explosió iconoclasta» i «una joia impressionant».