The Anisotropic Perturbations Ferràn Fages, Tom Chant, Ivo Sans. 23 Robadors Juny de 2016

img_8796

The Anisotropic Perturbations

Ferràn Fages: guitarra
Tom Chant: saxo
Ivo Sans: batería

a 23 Robadors, Juny de 2016

Complement al que ja vaig posar, el concert a Soda Acústic de 15-7-2015 (i que tornaré a posar en el blog a continuació de aquest post, com a recordatori). Dos bolos separats practicament un any en dues de les sales emblemàtiques del free a Barcelona actualment.

The Anisotropics Perturbations es un dels grups referència en aquest tipus de música. Sentzillament brutals. Tres monstres.

Ferràn és un dels experimentador més actius del moment, tant amb la guitarra com amb altres objectes que ell sonoritza amb micros de contacte. Ha plogut molt des de els inicis amb Cremaster (amb Alfredo Costa Monteiro), però les ganes de recerca i de experimentar estàn intactes. Mireu el catàleg de Hazard Records per a escoltar coses d’aquestes (link a la dreta del blog, decàrrega gratuïta).

Ivo Sans és music i artista plàstic, present en molts dels projectes més interessants dels darrers temps. El seu grup de nom impronunciable (ISCCJMKMB) es una referència, i se l’ha vist tocar amb patums com Evan Parker i Agustí Fernández darrerament.

Tom Chant és col.laborador habitual de Eddie Prévost de AMM. No cal dir res més.

La unió dels tres és sentzillament brutal. Free adrenalínic de una qualitat fòra de tot qüestionament.